Over Mij

Over Mij


Hoi hoi,

Ik ben Anneke, woon in het puntje van de Betuwe aan de Linge samen met mijn man Rob en viervoeter Banjer.

Ik ben de meer dan trotse moeder van twee volwassen dochters Anouk en Roelie.
Naast ons huis in Asperen hebben we nog een heerlijk uitwaai, oplaad plekje op Texel.
Hier dans ik regelmatig alleen op het strand, om m’n hoofd leeg te maken, maar vooral ook om inspiratie op te doen voor mijn 5Ritmes waves.

Dansen is al zo’n dertig jaar mijn grote passie. Een paar jaar geleden heb ik de 5Ritmes Spaceholder opleiding gedaan in Salt Lake City, zodat ik niet meer alleen zelf dans, maar ook een aantal 5Ritmes groepen draai in Gouda waarin ik anderen in de gelegenheid stel om lekker te dansen. Momenteel ben ik teacher in training en heb ik in september 2023 een module gevolgd voor 5 Ritmes docent. In juli 2024 hoop ik de opleiding af te ronden.

Naast dansen is muziek 🎶 mixen een passie van mij en dat komt mooi samen als ik in de huid kruip van DJ Annekus wanneer ik een set draai bij Ecstatic Dance.
Dit heeft mij al op veel mooie dansplekken in Nederland gebracht zo ben ik onlangs in Enschede geweest, heb al eens buiten gedraaid op Texel, gedraaid in Gouda, Oss, Breda, Megen en heb ik op Hippieland in Boekel gestaan.

Ik vind het heerlijk om mensen een plek te bieden waar ze op hun eigen manier kunnen bewegen en dansen op heerlijke muziek. Een veilige omgeving te creëren, waarbij je je op geen enkel moment beoordeeld voelt. Ik gun iedereen het gevoel om in vrijheid te kunnen bewegen, precies op de manier die bij jou past. Dat er geen verwachtingen zijn waar je aan hoeft te voldoen, maar samen met andere dansers de vreugde van bewegen op muziek ervaren.

Je bent van harte welkom om bij me te komen dansen!