DJ Annekus—Ecstatic Dance DJ

DJ Annekus


Omdat de basis van mij bij de Vijf Ritmes ligt, is dit zeker terug te horen en te voelen in de manier waarop ik een set opbouw. Je kunt mij omschrijven als fris, hier en daar gewaagd, maar altijd vanuit het gevoel. Ik laat mijzelf inspireren en leiden door de energie en de sfeer die op de dansvloer ontstaat. Mijn uitdaging is om ervoor te zorgen dat je je volledig vrij kan voelen om op te gaan in de bewegingen die ontstaan. In het hier en nu staat hierbij centraal.
Ik gebruik diverse soorten muziek die bestemd kunnen worden als avontuurlijk, vloeiend en met diverse ritmes. Etnische muziek, wereldmuziek, klassiek, pop, jazz, beats, Goa trance en psychedelische trance kunnen voorbij komen.
Organisatoren, Collega DJ’s en dansers zeggen over mij:

“Voor ons was Anneke een wel heel bijzonder verfrissende ontdekking. Toen ze aanklopte bij Ecstatic Dance Oss om een set te komen draaien was dat voor haar een eerste Ecstatic Dance Set. Maar wow, hoe ontzettend bijzonder was en is dat. Met haar kennis, kunde en muziek uit de 5 ritmes wereld is haar sound zo verrassend verfrissend! Neem daarbij haar vrolijke verschijning, haar moves (ook tijdens het draaien) èn kan ze ook nog op sublieme manier een opening verzorgen, dat maakt dat DJ Annekus regelmatig bij ons te gast is!”

“Ik schrok eens toen ik mijzelf hoorde zeggen dat Anneke een betere dj is dan ik. Maar het kwam uit mijn hart en ze ís ook echt héél geweldig, als dancing dj én als persoonlijkheid. Wat een lieverd, om mee samen te werken. Haar aanstekelijke enthousiasme neemt je mee naar ongekende hoogten… and make you feel like you’re a sky full of stars ✨✨✨💛”

“Goeie muziek en prachtige energie! Aanrader”

Je kunt me benaderen via het contactformulier of bel me!